Bra presenter till nyblivna föräldrar

Det finns massor av spännande presenter du kan köpa till nyblivna föräldrar. Att få barn är verkligen något att fira och det görs så klart bäst med en fin present. Det kan passa bra att ge en present i samband med exempelvis ett dop.

Här kan du läsa en tidigare artikel om just dop-presenter. Det finns dock inget som säger att du måste vänta till ett speciellt tillfälle för att ge en present till några som nyss fått barn – presenter är alltid uppskattade.

Presenttips

Vad kan du då ge bort till nyblivna föräldrar? Precis som med alla sorters presenter beror det helt på vem det är du ska ge bort gåvan till. När det gäller gåvor till nyblivna föräldrar finns det däremot några saker som kan vara bra att tänka på. Du kan ge bort en present antingen till barnet eller föräldrarna. Det allra bästa är om du ger bort något du vet kommer komma till användning. Bilderböcker är ett utmärkt sätt för små barn att lära sig om världen. Forskningen visar att barnen lär sig väldigt mycket under de första åren och därför är det bra att stimulera dem redan från början. Vet du med dig att föräldrarna är genusmedvetna, finns även just sådana bilderböcker som säkert uppskattas. Södertäljes Bibliotek bjuder på tips.

När det gäller presenter riktade till föräldrarna är en upplevelse alltid uppskattat. Det kan handla om att åka iväg för en kväll och göra något spännande som att se en konsert eller en musikal.

Ge bort något personligt

Du kan också sikta på att ge bort något som är av det lite personligare stuket. Då kan din present vara värd att spara många år framöver. Du kan ge bort något du stickat eller ett personligt smycke. Det finns också roliga tårtor att beställa. Då väljer du själv vilken bild du vill ha på tårtan och kan på så sätt göra en egen alldeles unik bildtårta.