Livet som gravid – vad får man äta och inte

Livet som gravid kan te sig väldigt olika från person till person. Det kan vara svårt att jämföra med någon annan då vi alla är olika och vår uppfattning kan te sig väldigt olika. Vissa får ett sug efter en viss mat medans andra mår dåligt av vissa dofter. Cravings brukar vara vanligt och så klart så ska den tillfredsställas.

Avkoppling för gravid

Varje kan vara väldigt unik hos alla kvinnor och det är något spännande och viktigt som händer. Att det blir förändringar i kroppen är inte alls konstigt då den baby som blivit till växer och utvecklas i livmodern. Så klart så blir det ständigt en förändring för varje månad som går. I många fall så gäller det att öka livsglädjen som är viktig för den som är gravid. Försök att skapa bättre rutiner för dig så att du får må bättre. Det kan vara tillfälle att gör positiva förändringar i ditt liv.

Du kanske börjar att äta mer hälsosamt Under din graviditet så är kosten viktig för att både du och fostret ska få i sig av de rekommendationer av näringsämnen som finns. Försök att äta så varierat du kan och hitta det mysiga i att få äta god och hälsosam mat. Det är också en fördel att du lär dig att slappna av på ett positivt sätt. Försök hitta någon yoga metod som passar dig och att du lär dig hur du ska slappna av. Detta är en stor hjälp längre fram i din graviditet.