Onlinesmultronställen 2015

Att bara välja ett smultronställe på nätet vore dumt: det finns för många kategorier och segment att välja mellan för att plocka ut en vinnare. Därför finns det en vinnare i var och en av dessa populära segment.

7072125-online-life-concept-business-man-looking-through-binoculars-bright-sketches-overhead

Kreativitet

Här vill man hitta en sida som inte bara skapar känslor, utan som lockar till funderingar, diskussion och eget skapande. Få sidor kan ge allt detta men fotografiska.eu har checkat i alla lådor. Det perfekta är att om man känner sig överväldigad av kreativiteten och känslorna, kan man även besöka den här platsen i verkligheten och komma närmare konstverken.

Mat

Inom matsektionen hittar vi matklubben.se. Den ger mycket inspiration och tusentals recept. Man kan aldrig säga att man inte kommer på något att laga till middag. Som medlem kan du också delta i diskussion med andra matglada människor. Om du har några problem i köket eller helt enkelt vill dela med dig av härliga recept kan du gör det på Matklubben.

Hemmet

För dig som har egen bostad eller helt enkelt är intresserad av byggen, bostäder, hem och allt runtomkring ska man titta in på byggahus.se. Sajten är riktad mot konsumenten och ger råd när man bygger hus och mindre projekt, berättar om regler och lagar men har också mer upplyftande segment om att bygga sitt eget pepparkakshus och olika tävlingar. Många privatpersoner söker sig också till deras forum för att berätta om pågående renoveringar.