Smultronställen utomlands

Älskar du att resa till exotiska ställen? Då skall du få ett riktigt bra tips av oss. Välj Costa Rica nästa gång du reser utomlands!

Costa Rica är ett fantastiskt land för den som tycker om att vistas i en spännande natur och se unika växter och djur. Costa Rica är också otroligt för den som tycker om att surfa. Surfing är en svår konst , men lugn – det finns väldigt många bra surfingskolor vid Costa Ricas kuster. Man kan välja att åka på en resa som innefattar både flyg, uppehälle och surfingskola. Om man inte vill surfa hela semestern kan man istället välja att bara gå i surfingskola en dag eller två. Om du väljer att boka din resa till Costa Rica med Swetours kan du delta i deras egen surfingskola. Kolla här. Visst ser det alldeles underbart ut!

arenal

Swetours anordnar också en utflykt till en av Costa Ricas vulkaner. Vulkanen Arenal är aktiv och här ser man alltid rök och ibland mindre utbrott med eld och lava. Det är en mycket spännande utflykt. Vulkanen är mer än en och en halv kilometer hög. När du besöker vulkanen Arenal med Swetours får du också möjlighet att bada i varma källor kring vulkanen.

I Costa Rica får man uppleva riktig djungel. Här finns djurarter som man nästan inte kan se någon annanstans och har man tur kan man till exempel få se den unika fågeln Quetzal. Denna kan hittas i nationalparken Monteverde.