Sommarstugan

För en del så är deras smultronställe deras sommarstuga, ett ställe dit man åker främst på sommaren men kanske även under långlediga helger, vinter vår och höst. En plats som man finner ro och vila och avkoppling från vardagens stress.

Sommarhus vid havetAtt skaffa sig ett eget smultronställe som man kan åka till under sommaren och lediga helger kanske i en början kräver en massa jobb för att iordningställa. Det är väl så att man vill ha sin sommarstuga som sin egen med eget valda tapeter och färg på väggarna. Det kanske till och med behövs en helrenovering. Men man vet att i slutändan så kommer hela familjen att trivas och kunna vara där utan större problem.

Kanske är det så att du finner avkoppling i att få hålla på att renovera och att bygga, då är ju sommarstugan perfekt att starta upp projekt på. Bygga om altanen till perfektion eller en ny flytbrygga nere vid sjön. Det finns säker massor av projekt som bara ligger där och väntar på att få påbörjas.

Att inte ha krav på sig att allt måste ske på en gång kan vara skönt, finns det endast fyra eller fem veckors semester så bör det finnas tid till avkoppling på ned nybyggda altanen med grillfester och sköna lata sommardagar.