Våra favoritsmultronställen online

Precis som det ute i verkligheten finns ställen som man älskar att återvända till finns det ställen som skapar samma starka koppling ute på internet. Här är några av våra av favoritsidor.

smultronknapp

Spel

Steam är en hemsida och webbtjänst där man kan köpa och ladda ner datorspel, oavsett vilken typ man är intresserad av. Då butiken dessutom är känd för att kanske fyra gånger per år ha stora reor där spel kan sättas ner över 80% så är det ett perfekt ställe att köpa presenter och julklappar på.

Musik

Youtube är kanske inte det första man tänker på när man börjar prata om musik men för många har de nu i flera år varit ett av de bästa alternativen till tjänster som Spotify. Då Youtube är gratis och gör det möjligt att göra spellistor så kan man enkelt och utan kostnad samla på sina favoritmusikvideos och låta dem gå i bakgrunden medans man arbetar på annat.

Soundcloud är sidan man skall fokusera på om man vill höra musik från helt oupptäckta musiker. Allt från remixartister till singer-song-writers lägger upp sina alster på sidan.

Böcker

Storytel har på kort tid blivit något som bosatt sig i var mans telefon. Tjänsten är kortfattat ett digitalt bibliotek för ljudböcker och gör det möjligt för dig att till en fast månadskostnad lyssna på så mycket ljudböcker du vill.