Vardagslyx

Ibland kan det kännas som det finns allt för mycket att göra. Stressen växer sig allt större och plötsligt känns det extra långt fram till den efterlängtade semestern. För att kunna slappna av mellan varven kan du satsa på att få in lite mer lyx i vardagen.

Ge dig själv mer tid

Ett tips är att ge dig själv mer tid. Det kan du göra genom att ta hjälp med alla måsten så att du kan fokusera på det som är viktigt. Några tips:

  • Du lösa barnvaktsfrågan hos Nannynu om ni inte hittar någon annan lösning, de finns i Uppsala, Malmö, Göteborg och Stockholm
  • Handla matkasse på nätet via ICA. Du får recept och råvaror och slipper välja och handla själv – dessutom blir det en chans att krydda matlagningen med att utforska nya rätter.
  • Nu kan vardagslyxen blomstra hemma hos dig. Att anlita Noxab städhjälp ger dig en massa tid till övers, något som du kan använda för att skämma bort dig själv.

Små saker som gör stor skillnad

Vardagslyx handlar om att unna sig små saker i vardagen. En god middag på en onsdag, ett glas vin och en film på en tisdag eller en massage på fredagen efter jobbet – det kan vara vad som helst. Varför inte ta en långsam promenad genom en park för att andas och bara vara. Det gäller också att verkligen uppskatta de saker som du tar dig för. Skäm bort dig själv och vara inte rädd för att ta i och göra det flera gånger. Ha heller inte dåligt samvete för att anlita någon för att göra jobbet åt dig – det är du värd. Du kommer må så mycket bättre.