Webbshoppar med produkter för Inredning och Design

Sist vi skrev om webbshoppar var det inom skönhetssegmentet, idag tänkte vi ta upp några av våra smultronställen på nätet som säljer Inredning och Design. Just dessa två segment är nog solklart de största produktsegmenten på Internet idag. Söker du på inredning så får du ofantligt många träffar, i varierande kvalité. Vi tänkte därför dela med oss av våra guldkorn.

Soffa

AZ Design

Det här är ett företag som satsat på stoppade möbler, så som soffor, fåtöljer och sänggavlar. Det som vi fastnat för hos AZ Design är att du får specialdesigna dina egna möbler. Du får nämligen själv välja mått, design och materialval på den möbel du vill köpa. Företaget har också en personlig service där kunden hela tiden får vara delaktig i tillverkningsprocessen och det ger ett stort plus.

Kartell

Design online

Hos Design online hittar du inredning i många olika utföranden. Företaget har nämligen artiklar från hela 170 olika skandinaviska varumärken, några är; Pappelina, Design House och Marimekko. Design online satsar på modern skandinavisk design vilket gör dem unik på marknaden idag. Du hittar deras sida här.

IKEA

Vill du få tag i relativt billiga möbler och billig inredning men ändå till helt ok kvalité så vill vi här lyfta fram IKEA. Detta företag kan användas som bas i ens boende och sedan kompletteras med mer unik inredning för att få en härlig personlig känsla. Även hos IKEA kan du hitta special designade möbler ibland från kända svenska designers. En favorit vi har för i sommar är IKEA PS Vågö, du hittar den här. Denna fantastiska stol kan användas både inne och ute och funka som en snygg accessoar till övrig inredning.